miercuri, 17 septembrie 2008

Online e mai simplu

  Au sosit. Azi în jurul orei 14:00 am găsit în cutia poştală mult aşteptatul bilet care mă trimitea la Posta Română să ridic un colet. Despre ce e vorba? Păi cum Denisuca şi-a luat ghiozdan a trebuit să iau şi eu, că aşa-i românu. Plagiator. În fine, nu l-am luat NUMAI ca să o copiez pe Denisa, dar mi-a plăcut enorm şi cum pe la şcoală nu am mai fost cu ghiozdan de vreo 4-5 ani (geantă că sunt mai bussines) am dat 2 clickuri. Cei de la Ultrasports , unde am făcut comanda au fost de nota 10+. Partea nasoală e că se trimit coletele prin Poşta Româna, care bineînţeles că nu s-au putut abţine să nu îmi dea coletul rupt într-un mod BRUTAL. În fine, noroc că nu am avut oo în acel colet, iar ghiozdanele sunt tefere. 
  Acum aştept comanda de la PCFun , dar se pare că nu are de gând să apară. Naşpa. Mai aştept deşi cred că aştept ca prostu-n gară. La CFR. Să sperăm că apare mâine, deşi termenul de livrare era astăzi. 

PS : Pozele de pe linkul cu ghiozdanul sunt făcute în totalitate de mine. Datorită comunicării, pe messenger, am reuşit să iau legătura cu unul (una) dintre adminstratorii siteului şi astfel am avut onoarea de a contribui la administrarea siteului. 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa-l porti iubit!